Letnji dani i komuniciranje odećom

Leto je počelo da se odmotava. Napolju je preko 30°C. Vazduh miriše na ležerno, lako, lepršavo, ali poslovna žena ne zaboravlja da je odeća vrlo važan aspekt poslovnog komuniciranja, bez obzira na letnju razigranost. Zna da se utisak stvara u prvih 30 sekundi i da vas ljudi prvo vide, pa tek onda čuju, zbog čega je važno biti prigodno odeven, jer i naša odeća mnogo toga poručuje sagovornicima.

IMG_8870

Ona zna da previše kratko, previše usko, previše eksponirano, previše intenzivno ne postiže efekat profesionalne, odgovorne žene. Zna da klasično odevanje uliva poverenje i kredibilitet. Iako kodeksi odevanja u profesionalnom svetu nisu više toliko striktni, ona poštuje elementarne postulate profesionalizma i bontona u odevanju. Ujedno, ona nikada ne zaboravlja da želi da bude ženstvena.

IMG_8877

IMG_8882

Kako bi postigla sve to, ona u letnjim danima bira košulje od prirodnih materijala, koje nežno prijanjaju i sa kojima izbegava težinu velikih vrućina. Bira suknje prihvatljivih dužina, ali se poigrava šarenijim letnjim dezenima i uvek pritajeno provokativnom čipkom.

IMG_8984

Kako letnji period ipak sa sobom nosi i dozvoljava dozu ležernosti ona nosi pantalone različitih dužina, ali ne zaboravlja da ipak ispoštuje formu elegancije i odmerenosti sa diskretnom obućom i šminkom.   

IMG_8975

Ova kolekcija posvećena je njoj, poslovnoj ženi, koja ume da iznese i ispoštuje svoj status, profesionalizam, ali i izazov velikih vrućina i posebnu sanjivu misteriju leta.

img_90741.jpg

img_9088.jpgLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s